Curieus Alken presenteert Terrasfilm

De Zomerse openluchtcinema van Curieus Limburg zijn dit jaar aan hun 9de editie toe. Wat oorspronkelijk begon als een zomerse activiteit op een originele locatie met een 35mm projector, is ondertussen uitgegroeid tot een begrip in elke plaatselijke Limburgse zomerkalender.

ilse cops

Opnieuw wordt het programma uitgebreid en zo biedt Curieus dit jaar liefst 23 openluchtfilms aan. Het succes? Een gezellig en goedkoop concept dat toch een erg breed publiek aanspreekt. Voor alle filmtitels en locaties kan je een kijkje nemen op de website www.terrasfilms.be.

Curieus Alken is een sociaal-culturele vereniging die zich vooral richt naar jongeren en jongvolwassenen. We zijn een plaatselijke afdeling van Curieus Limburg. Met onder andere de terrasfilm proberen we naast allerlei andere activiteiten wat nieuw leven te blazen in de activiteitenkalender van Alken.

Donderdag 4 augustus 2011 op het pleintje voor Taeymanscentrum Alkenopenluchtfilm:"Bienvenue chez les Ch'tis" (komedie 106 min)gezellig terras vanaf 21u met GRATIS degustatieglaasje DUVEL tussen 21u - 21u30Aanvang film: 22u

"Bienvenue chez les Ch'tis" (komedie 106 minuten)geregisseerd door Dany Boon met Kad Merad, Dany Boon en Anne Marivin

Philippe Abrams is post-directeur in Salon-de Provence. Hij is getrouwd met Julie, wiens depressieve buien hem het leven haast onmogelijk maken. Om zijn vrouw een plezier te doen probeert hij zich te laten overplaatsen naar de Côte d'Azur. Maar zijn plannetje mislukt en als straf wordt hij tewerkgesteld in Bergues, een boerendorpje in het noorden. Abrams staat allerminst te popelen om naar deze, in zijn ogen, verschrikkelijke regio te verhuizen. Al snel blijkt dat het beeld dat hij van het noorden heeft,niet helemaal strookt met de werkelijkheid.

Aangeboden door onze partners

Immo

Jobs in de regio