thumbnail: null
thumbnail: null

Zomerfestival sfeerband Toeternietoe verhuist naar Refugehuis Herkenrode

Over het mooie weer van de volgende zomer kunnen we u niets garanderen. Maar over de ambiance elke woensdagavond wel.

Sfeer- en ambianceband Toeternietoe uit Hasselt organiseert al voor de 9de zomer op rij een concertenreeks in de Hasseltse binnenstad.

Jaak Nijs

Wij en onze bezoekers zijn gecharmeerd door de sfeer en de mogelijkheden van onze binnenstad. Toeternietoe verhuist deze zomer van het Molenpoortplein naar het binnenplein van het Refugehuis van Herkenrode, oftewel Herkenrodekazerne, in de binnenstad, op het adres: Maastrichterstraat 100. Niet te verwarren met de Herkenrodeabdij in Kuringen.

De toegang is gratis. We openen met sfeermuziek om 19.00u en brengen livemuziek van bestaand en nieuw muzikaal talent van 20.00u tot 22.30u. Toeternietoe zelf speelt steevast van 21.00u tot 21.20u. We verzoeken u, naar analogie van 2011, om toelating om de laatste 2 edities het sluitingsuur te brengen van 22.30u naar 23.30u.

In 2011 gaat het om de 9 woensdagavonden van juli augustus.

Programma:Woensdag 6 juli 2011: Legs and BelliesWoensdag 13 juli 2011: Ap@artWoensdag 20 juli 2011: The RetouchersWoensdag 27 juli 2011: Knight ShiftWoensdag 3 augustus 2011: Invisable hairWoensdag 10 augustus 2011: X-Press DeliveryWoensdag 17 augustus 2011: The Al Paone BandWoensdag 24 augustus 2011: L&MbandWoensdag 31 augustus 2011: Haspengouws Jeugdorkest en Highway 7

Regenweer.Toeternietoe staat garant voor sfeer- en ambiance. Maar over het schoon weer van de zomer kunnen we u niks garanderen. Uiteraard rekenen wij op 9 zonnige woensdagavonden. Als het dan toch zou regenen, geen probleem. Toeternietoe zorgt voor mooie tenten, waaronder u kan schuilen.

Kinderanimatie.Ook kinderen zijn van harte welkom. Toeternietoe heeft ook oog voor de allerkleinsten onder ons. Elke woensdagavond voorziet Toeternietoe kinderanimatie. Soms is dat een springkasteel, soms een schminker of nog andere animatie.

Ecologie en milieu.Toeternietoe heeft aandacht voor ecologie en duurzaamheid. Wij moedigen u dan ook aan om zoveel als mogelijk met de fiets te komen. Er is een ruime fietsparking voorzien. En bovendien schenkt Toeternietoe de dranken niet in plastic bekers, maar wel in echt glas. Na het festival wordt alles netjes door Toeternietoe opgeruimd.

Gratis pintje.op woensdag 6 juli, onze openingsavond, organiseert Het Belang van Limburg een welkomactie. Knip de bon uit Het Belang van Limburg en u krijgt een gratis pintje Cristal Alken. Let wel: deze actie is enkel geldig op woensdag 6 juli.

Sponsors.Toeternietoe is fier op zijn sponsors. Met trots kunnen wij u melden dat wij gesteund worden door de krant Het Belang van Limburg, de brouwerij Alken Maes, de autohandel Autogarden (Citroën), het ambiancecafé Happy Snooker, het afwerkingsbedrijf Lafosse, het deuren- en ramenbedrijf ‘Ramenhuis’, de mutualiteit ‘Euromut’ en de Stad Hasselt.

Toeternietoe op Youtube.Ken je ons zomerfestival niet? Of wil je even terugblikken op de oergezellige sfeer van onze zomeravonden 2010? Surf dan naar youtube en zoek op ‘Toeternietoe’ of ‘Toeternietoehasselt’ en kijk genietend naar onze beelden. Je vindt er trouwens ook nog wat andere filmpjes over Toeternietoe.

Toeternietoe.be.Voor alle verdere informatie kan je terecht op onze leuke website of op onze infofoon O486/73 41 86. Trompetters Koen Muysers (voorzitter) en Jaak Nijs (manager) staan u graag te woord.

Aangeboden door onze partners

Immo

Jobs in de regio