Nstars Baseballers stoten door naar 2de plek in competitie

Print
Nstars Baseballers stoten door naar 2de plek in competitie

Nstars Baseballers stoten door naar 2de plek in competitie

Neerpelt -

Met een fraaie 17-0 overwinning op de Cheetahs uit het Nederlandse Beek zijn de Nstars uit Neerpelt dit Pinksterweekend doorgestoten naar een tweede plek in de pupillen baseballcompetitie. In deze fraaie anderhalf uur durende thuiswedstrijd zagen de supporters de ene hit na de ander en goed veldspel op het terrein van ontspanningsoord de Bosuil.

Met echte homeruns geslagen en gelopen door Alexander, Harold, Remco en Nadine! Goed veldspel door Sander, Kobe, Mika, Jessie en Nikki. En prima pitching door “man of the match” Max. Met nog 10 wedstrijden te gaan in de competitieve –die tot medio oktober duurt- tekenen zich drie echte kanshebbers af om kampioen te worden. Dit zijn de pupillen van de Sunville Tigers uit Zonhoven, onze eigen Nstars uit Neerpelt en All-In uit Veldhoven.

Wij houden u graag op de hoogte over de vorderingen van onze jonge Baseballclub de Nstars en uiteraard van de verrichtingen in de competitie van het Nstars pupillenteam (foto).

Voor wie ook eens wil komen kijken, supporteren of meedoen: De Nstars junioren en senioren trainen iedere woensdagavond vanaf 18:00 uur op de Bosuil. Wedstrijden zijn op diverse zaterdagen in de voormiddag. Voor uitgebreide info zie onze website: www.nstars.be. See you soon at the Ballgame!

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio