Regeringsonderhandeling

Waar zijn nu al de linksen en de ‘links-intellectuelen’ in dit land die dagelijks de N-VA met de vinger wijzen en bijna wekelijks willen betogen om de aandacht te trekken.

x

Dat zij nu eens richting Di Rupo wijzen, de man die in zijn eentje de politiek en gans het land blijft gijzelen alleen maar om twee redenen:

de vrees dat hij binnen de kortste keren zou mislukken en op zijn bek gaan waardoor zijn politieke toekomst voorbij zou zijn, en ten tweede omdat hij wil dat de Vlaamse miljarden naar Wallonië blijven vloeien.

Wat een groot politicus is Di Rupo toch!

Eveneens de SP.A moet niet te hoog van de toren blazen, tot nader order hebben zij vorig jaar de verkiezingen verloren en hebben de burgers hun beleid afgekeurd en weggestemd.

Wanneer gaat ook de koning eens stoppen met partij te kiezen voor Wallonië en de politici van Brussel en Wallonië eens echt ter verantwoording roepen om hen te wijzen op hun buitensporige maar vooral ongrondwettelijke eisen.

Om zijn koningshuis te redden zal hij kleur moeten bekennen, maar vooral zal hij de koning moeten zijn van zowel de Vlamingen als de Walen.