Smiling Mieke Tempo is 1e Misses Glamour International Limburg

Klasse - uitstraling- sterke persoonlijkheid - glitters daar dacht Mieke Tempo bij het woord Glamour. De jury van Misses Glamour International Limburg dachten dat deze woorden paste bij een ’smiling girl’ uit Houthalen-Houthalen. Een klein traantje van vreugde maakte zich vrij bij het besef dat zij de eerste Limburgse Misses Glamour International Limburg is.

Misses Glamour International is op zoek naar dé vrouw met een sterke persoonlijkheid die houdt van glamour en glitter. “Persoonlijkheid, karakter en uitstraling. Daar draait het om”, aldus Joyce De Troch die met haar taak als gastvrouw meteen een grote dosis raffinement in de verkiezing van Misses Glamour International brengt.

“Hoewel ik wel met de miss-wereld geassocieerd word, heb ik er steeds bewust afstand van gehouden. Ik hou niet van voorgekauwde toestanden. Wat mij betreft richt deze verkiezing zich op etiquette, spraak, taalvaardigheid, stijl en elegantie.”

Dit is de stempel die Joyce als gastvrouw op MGI 2011 drukt. Voor haar moeten de dames er staan. Zij mikt ook op dames die net iets meer willen proeven van wat de misswereld is. “Voor mij is dit het startschot van iets dat nog lang mag aanhouden.”

Provinciale finale

In de grote schouwburg te Hasselt mochten de finalisten uit Limburg, gezamenlijk met Vlaams-Brabant, zich voorstellen aan een aangenaam publiek dat op de juiste momenten voor ambiance zorgde en muisstil de missen zeer aandachtig bewonderde op de andere momenten. Na de provinciale verkiezingen blijven 30 finalisten over voor de Nationale verkiezing in het Hilton te Antwerpen op 26 juni.

Choreografe Lise Dhondt

De show,  acts met een betoverende glans en schone schijn, was weer  in elkaar gestoken met brio door Choreografe Lise Dhondt. De sublieme presentatie van Inge Moerenhout zorgde voor een vlotte overgang van de verschillende facetten.

Tijdens de kleine onderbrekingen bracht Katharina Vandewijer - de 18-jarige Miss Talent Belgium 2011 uit Gingelom  weer enkele liedjes. Het publiek genoot van de engelenstem van de Gingelomse.

Nationale finale in Hilton Antwerpen

Na beraad van de jury met een ‘close finish’ mocht het kroontje op het hoofd van Mieke Tempo gestoken worden. Mieke, is een 27-jarige leerkracht secundair onderwijs uit Houthalen-Helchteren.

Geen eredames bij de provinciale verkiezingen, wel 4 finalisten die ook naar de nationale verkiezingen doorstoten, samen met de winnares van de sms-wedstrijd. De uitverkorenen waren , Diana Yazvenka (33 - Hasselt), Vicky Jaenen (36 - Terkoest-Alken), Ingrid Hanot (42 - Borgloon), Anita Colson (45 - Kortessem) en Bianca Reyskens (37 - Hasselt- winnares sms).

Het gezicht van Dyberg/Kern voor Limburg ging naar Diana Yazvenka. Tijdens elke provinciale verkiezing zocht zaakvoerder Jurgen Filippini naar het gezicht. Tijdens de Nationale verkiezing wordt het‘GEZICHT VAN DYBERG/KERN’ gekozen uit de 5 provinciale gezichten. Zij wordt dan voor een jaar het gezicht van het merk.

edgardbronckaers

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio