Glamour International zoekt Miss Hasselt 2011

Print

Glamour International zoekt Miss Hasselt 2011

Hasselt -

Het is al een vijfentwintig jaar geleden dat er in Hasselt een Miss Hasselt werd verkozen. Tijdens een tête-à-tête tussen Jo Geladi en Ronny Wolfs, organisator van verschillende verkiezingen met 15 jaar ervaring, kwam er ter sprake dat er nog geen Miss Hasselt bestond. Al vlug ging het raderwerk op volle toeren draaien en was de Miss Hasselt-verkiezing geboren.

Miss Hasselt zal de gastvrouw worden voor de stad Hasselt. Ze zal een spontane, vlotte jonge dame zijn, die een jaar lang de stad Hasselt als perfecte gastvrouw tijdens tal van evenementen vertegenwoordigd. De leeftijdgroep waarin gezocht wordt is tussen 18 en 30 jaar. Men kan inschrijven tot 26 maart via mail info@misshasselt.be : Naam en voornaam, adres (straat, gemeente, postcode) geboortedatum, email adres, gsm-nummer, lengte en kledingmaat, beroep, hoogste studies (diploma), hobby’s en interesses vermelden

Gelieve bij deze mail nog 2 foto’s toe te voegen. Eén close-up en één foto waar je helemaal opstaat.

Organisatie

Organisator Rony Wolfs stelde een superteam samen voor deze verkiezing. Als rechterhand nam Ronny het bezig bijtje Phoebe Verscheuren als medeorganisatrice in de arm. De finalisten krijgen personal coaching van Miss Elegance 2010 Judith De Waele. Choreografe Lise Dhondt, bewees haar vakkennis tijdens de eerste shows van Misses Glamour International Oost- en West-Vlaanderen, zal tijdens een voorbereidend weekend de choreografie aanleren.

De presentatie van de finaleshow in de stadsschouwburg van Hasselt op 5 juni is in handen van Miss Belgian Look 2006 Liesbeth Gelade. Achter de schermen zullen Ilse Meynen (administratie) en Nena Heusdens (backstage medewerkster) hun steentje bijdragen. Als initiatiefnemer zal Jo Geladi toezicht houden op het totaalplaatje.

Selectie en Workshops

De preselecties vinden plaats in het Hassotel op vrijdag 25 en zaterdag 26maart. Elke kandidate zal zich voor een jury moeten voorstellen in stadskledij en in eigen stijl.

De finalisten dienen zich zeker vrij te maken voor de volgende activiteiten:

- Persvoorstelling van alle finalisten in het stadhuis van Hasselt.
- Workshops: mediatraining, defilé, fotoshoot en make-up.
- Voorbereidend weekend op 28 en 29 mei in het Hassotel.
- Finaleshow Miss Hasselt 2011 op 5 juni 2011 van 9 uur tot einde show.
Verder wordt verwacht dat de kandidates deelnemen aan minstens 5
actes-de-présences die door de organisatie tijdig aan de kandidates meegedeeld worden.

Info :  http://www.misshasselt.be

Edgard Bronckaers


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio