Fietsroutewegwijzers

Waarom moeten deze blauw-witte fietsrouteplaten in Limburg verdwijnen? Ze staan er nu al vele jaren en met succes. Dit is van ons Limburg en daar moeten ze van afblijven. Iedereen benijdt ons om dit uniek fietsroutenetwerk. Overal krijgen we navolging. In Nederland zijn ze uitermate verrast dat dit uit Belgisch Limburg komt. We gaan bijna alle dagen fietsen, we maken 4 tot 5 duizend km per jaar. Overal komen we mensen tegen die er over praten. HBVL moet zich voor de kar spannen, ongeacht voor welke partij men is, maar handen af van wat uniek is

Mathieu Das - Bree

in heel Europa en men enkel in Limburg vindt. Er zijn nog nooit ongevallen gebeurd omdat deze plaatjes blauw wit zijn. Men is enkel jaloers omdat dit weer uit het verre Limburg komt. Waarom neemt HBVL niet het initiatief en legt op diverse belangrijke knooppunten waar mogelijk (fietscafés) intekenpapieren, zodat iedereen zijn mening kan uiten door zijn handtekening te zetten, om die dan later aan de desbetreffende instantie te bezorgen.

Waarom zoveel geld uitgeven aan iets wat reeds zijn waarde heeft bewezen. Er zijn andere meer noodzakelijke dingen dus handen af van onze Lmburgse blauw-witte fietsrouteplaten.