Waterfactuur

Waterfactuur

Monika Sowinski - Genk

Ik woon al 4 jaar in Genk en krijg nog steeds van de bewuste maatschappij facturen toegestuurd vanwege mijn vorig verblijf in Hasselt. Ik kreeg eveneens van de maatschappij 2 facturen toegestuurd van het oude adres in Hasselt. Ik heb destijds reeds 4 maal naar het bewuste bureau gebeld, dat mijn naam niet juist was, en meldde ook dat ik reeds lang niet meer op het oude adres woonde.

Ik vraag me dan ook af of er op deze openbare instelling nog gewerkt wordt en of men daar wel zijn verantwoordelijkheid neemt. En wij maar jaarlijks zoveel betalen. Wat dan nog van ouderlingen en alleenstaanden die zomaar hun stortingen doen zonder soms te weten wat ze betalen en maar ter goeder trouw hun bank opdracht geven deze storting te doen. Ons vadertje staat zal wel lachen!

Dit geldt ook voor de belastingen. Men moet al ingenieur zijn om al die mooie uitleg te kunnen verstaan op de achterzijde van het aanslagbiljet van de milieu-berekening van de heffing. Wat zijn wij toch stomme belgen! En laten we met onze voeten spelen door onze veel belovende politiekers! Waar wij ons tenslotte voor de verkiezingen door laten vangen!