14.000 handen voor De Romeo’s

Print

14.000 handen voor De Romeo’s

Hasselt -

Alleen maar stralende en tevreden gezichten bij De Romeo’s - Chris Van Tongelen, Gunther Levi en Davy Gilles - na afloop van de tweede editie van Het Zingpaleis, het grootste indoor muziekfeest. Vorig jaar werd dit concert toegevoegd aan de activiteitenkalender van de Ethias Arena en was de eerste editie meteen goed voor 5.

000 bezoekers.

Dat aantal werd nu overtroffen want 14.000 handen ofwel 7.000 feestvierders zakten af naar Het Zingpaleis, een muzikaal feest dat ligt tussen het succesvolle Schlagerfestival en de Night Of The Proms, zoals het vorig jaar al keurig werd omschreven.

Naast gastheren De Romeo’s werd vooral de doortocht van mister Eurovision Johnny Logan, The Gibson Brothers in originele bezetting en Sandra Kim enorm gesmaakt. Ook ‘Suzanne’ van VOF De Kunst werd luidkeels meegebruld door het publiek en Plastic Bertrand was met zijn klassieker ‘Ca Plaine Pour Moi’ in grote doen.

Naast de gastoptredens waren het dus vooral De Romeo’s die alle aandacht naar zich toe wisten te trekken. In talrijke medleys werden heel wat visuele dingen voorzien. Zo kwamen De Romeo’s de Ethias Arena binnengereden in een Hummer. Verder zagen we een paard in de show opduiken, heel wat dansers en spoten de confetti en slingers, net als het vuur en het vuurwerk veelvuldig.

Ook visueel was Het Zingpaleis 2010 een topper, want op de reuzeschermen kwamen er prachtige visuals en graphics voorbij.  In 2011 zal de derde editie van Het Zingpaleis plaats vinden in de Ethias Arena. Een concrete datum is er nog niet, maar deze zal door de organisatoren weldra bekend gemaakt worden.

Meer foto’s van op de eerste rij kan je hier bekijken.

Roland Hermans


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio