thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Loungen in Lanaken

Lounge 57 is een loungebar waar men in het weekend met vrienden iets kan komen drinken en genieten van de muziek en mooie inrichting.

Onlangs werd er speciaal een feest georganiseerd door de crew. Voor dit feest hadden ze de dj Domenico ingehuurd om de mensen de hele avond/nacht te voorzien van funky beats.

mashagordin

Een dj inhuren moet weken van tevoren gebeuren, want discotheken boeken ze ook op voorhand. Domenico draait bijvoorbeeld heel vaak in de Versuz in Hasselt. Er is altijd een plan b moest de geboekte dj niet kunnen komen. De dj moet altijd een geruime tijd eerder komen om zijn draaitafels te installeren en alles eens te checken.  Natuurlijk hebben ze ook sponsors voor dit feest en 1 daarvan is 9.5 cold wine. In de grote ruimte, want er zijn ook kleinere ruimtes in de loungebar, hebben ze een soort van spandoek opgehangen van dit wijnmerk. Dit kan je terug vinden in de foto’s waarop een medewerker het spandoek ophangt.

Op een feest vloeit er natuurlijk ook heel wat drank. Het personeel heeft dan ook een hele voorraad in huis moeten halen. Je kunt op voorhand moeilijk zeggen hoeveel mensen er precies zullen komen. Ook is deze voorraad terug te vinden op een van de foto’s. Het barmeisje heeft ook een lading extra glazen gekregen. Die moeten op voorhand ook allemaal op hun plaats worden gezet. Maar er wordt ook nog voor hapjes gezorgd. Olijven, chips, kaas, salami,… noem maar op. Aan alles wordt gedacht. Dit wordt ook van tevoren en tijdens het feest uitgedeeld.

Het feest kan beginnen. Ikzelf blijf uiteraard ook op het feest en het wordt drukker dan verwacht. Lounge 57 is niet al te groot, maar toch zijn er zo’n 150 mensen naar het feest gekomen. Het is voor herhaling vatbaar!

Masha Gordin

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio