Pedofilie

Wat een schande, een man die reeds drie keer veroordeeld is voor zeden feiten, zijn ex en dochter en stiefdochter bevestigen zijn wangedrag en de uitspraak is vier jaar cel???

Luc Vandebuerie - /

Een onschuldig weerloos 9 jarig kind meermaals verkrachten, erger en lager kan het niet meer, dit verdient de doodstraf, iemand die op dergelijke wijze, meermaals alle grenzen heeft overschreden, zal nooit meer veranderen.

Waar het op neer komt is dat deze onmens, na vier jaar weer op straat komt en opnieuw slachtoffers kan maken, dit is ongehoord en onaanvaardbaar.

Waarom komen alle ouders van kinderen nu niet op straat om tegen het Belgisch (on)recht te demonstreren?

Wanneer gaat het nu eens eindelijk doordringen dat het Belgisch gerecht, zo krom is als het maar enigsinds kan?

Wat moet er nog meer gebeuren met onze onschuldige weerloze kinderen, die onze toekomst zijn?

Is men nu echt het schandaal van Dutroux en alle betrokkenen al vergeten?

Weet men niet meer dat Belgie reeds jaren de draaispil is voor kinderporno en pedofilie? en dat de rechtbanken nooit de kant van het kind kiezen? ze kiest altijd de zijde van de boosdoeners, rechters, advokaten, ministers, rijke zakenmannen, baronnen en mogelijk de koning die betrokken waren bij de Dutroux sex spelletjes waarbij kinderen sexueel misbruikt werden tot ze er aan stierven.

Hoeveel meer gruwelijkheden moeten er nog gebeuren met onze kinderen voordat men een halt toeroept aan deze walgelijke praktijken?

WORD EENS WAKKER, OUDERS EN BEGIN EENS MET ONZE WEERLOZE KINDEREN TE BESCHERMEN, DAT IS UW PLICHT!!! DE RECHTBANKEN ZULLEN HET NIET VOOR U DOEN.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer