Racing Genk

Als trouwe supporter van KRC Genk vraag ik me af hoeveel geld het nu weer zal kosten als mijnheer Vergoosen weggaat. Denk eens maar eens na wat hij voor ons en KRC heeft gedaan.

D.V.

Het is en blijft de beste trainer die we ooit eens gehad hebben. Denk maar eens wat de spelers voor ons doen. Vroeger speelden ze elke ploeg van de kaart maar nu kunnen of ze willen niet meer. Dat ligt niet aan mijnheer Vergoosen maar aan de spelers zelf. Ze zijn te lui en te goed gewend zoals Seyfo en Daganno in volle spurt aan 5 à 6km/u. dat is nog te snel voor hen. De tegenploeg lacht er gewoon mee. Dat ligt zeker niet aan de trainer maar aan de spelers zelf. Dat de enkele spelers maar eens goed opletten dat zij hun botterhammekes niet verliezen. Voor mij zijn er maar 6 spelers die dit verdienen en de rest moet maar goed opletten. Het zijn die

andere spelers die doe ploeg en de trainer naar de kl... helpen, bedankt voor hen.

En zouden we bij training voor elke cornervlag nog een hulptrainer aankopen dan kost het ons en voor KRC nog meer geld het kan toch niet op, het is besparing voor iedereen dacht ik toch. En Mijnheer Vaesen toch bedankt wat U voor ons en KRC en Limburg hebt gedaan. Zonder U en sommige mensen en de supporters hadden we dit nooit mogen dromen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer