Racing Genk

Reeds vanaf de aanvang van het huidige voetbalseizoen liepen de Genk supporters reeds hoog op met hun stadion en hun spelers. Kampioe spelen dat was de normaalste zaak maar al vlug kregen ze het op hun donder van FC Brugge, Lokeren, Stadaard, enz.

FT Frissen - Lanaken

Van de spelers die zich reeds bij Real Madrid waande bleef alleen maar een schim over. Dan maar voor de Champion League, de derde plaats of de Belgische beker, waar 10 wolven de kwalificatie in het Fenix-stadion afdwongen en nu moeten de Genkse supporters STVV laten voorgaan in de rangschikking en de bekerfinale.

Spelers uit alle hoeken van de wereld werden aangekocht en de abonnees moeten lijdzaam toezien dat het zogezegde nieuwe Genk ook maar een gewone ploeg is. De eerste ontslagen in bestuurskringen staan op til en de trainer ziet nu dat in zijn tuin niet alle planten goed groeien...

Genk graaide bij de opbouw van stadion en ploeg gretig in de reconversiepot en dat ligt nog vele Limburgse supporters erg zwaar op de maag. STVV, Beringen, Patro, enz. moesten het doen met nul belgische franken en voor SK Heusden geldt het volgende: boer pas op voor uw ganzen als de vos de passie breekt.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer