Cordon Sanitaire

Blijkbaar lopen er nog meer idioten rond in Belgie dan ik vermoede. Hoe kun je een partij die DEMOCRATISCH door meer dan 600.000 Belgen is verkozen, ondemocratisch noemen? Ik denk dat veel mensen nodig terug naar de schoolbanken moeten om te leren wat democratie betekent.

Luc Vandebuerie - Fayetteville, GA, USA

Facisten zijn ondermeer de socialisten die hun tegenstanders gewoon uit de weg ruimen, het zuur verdiende belastingsgeld van de Vlamingen naar Wallonie versast en de rest zo veel mogelijk in eigen zak steekt en op de koop toe de Vlamingen als tweederangsburgers behandeld, door het Moslim gespuis maar meer en meer sociaal, economisch en financieel te bevoordelen en dit natuurlijk ten nadele van de eigen bevolking.

Geen enkele politieke partij heeft een beter en eerlijker programma dan het Blok en als men het Blok verweit racist te zijn, laat eens een paar voorbeelden naar voren komen waar het Blok racistisch is, eigen volk eerst is vooral in Belgie een perfect legaal standpunt en heeft met rasisme niets te maken.

Toon maar eens aan wanneer het Blok bommen naar de kantoren van andere politieke partijen heeft gegooid, of tegenstanders heeft vermoord, mensen heeft belogen en bestolen een hetse heeft opgeroepen tegen andere partijen of nationaliteiten, U zal lang moeten zoeken, buitenlanders die zich in Belgie willen vestigen moeten hun maar aanpassen aan de Belgische wetten, rechten maar ook plichten en als ze dat niet willen doen moeten ze maar terug gaan van waar ze gekomen zijn, dit is geen racisme, maar heet gerechtigheid en gelijkheid voor iedereen..

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer