Dictators

De dictator Stalin roeide in de twintiger jaren naar zijn eigen zeggen 20 miljoen Russen uit door de hongerdood. Bij de invan in Polen in 1939 (in afspraak met zijn spitsbroeder Hitler) vermoorde hij alle officieren van het Poolse leger die in zijn handen vielen met een nekschot en werden in een massagraf begraven (2000 officieren).

Louis Theunis - Beringen

De misdaden van Hitler liggen goed in mijn geheugen. Ik heb met mensen gesproken die in de uitroeiingskampen hebben gezeten en heb hier ook de Duitsers en hun handlangers van bij ons zien jagen achter onze jongens.

Dictators hebben overal hun handlangers. De eerste regering na de oorlog in 1944 hadden 3 communisten een ministerportefeuille en in de eerste maanden na de overgave van Duitsland maakten in Limburg communisten uit Rusland jacht op Russische krijgsgevangenen die eerder hun krijgsgevangenkamp aan de mijn waren ontvlucht en niet naar Rusland terug wilden.

Als ik het artikel (HBvL 10/04/03) is de gruwel in de witte gevangenis van Bagdad als in Hitlers kampen. Voor de ogen van gevangenen andere gevangenen bewerken met gloeiende ijzers en overgieten met kokend water, onderdompelen in chemische baden, enz. Amnesty rapporteerde in 2000 al dat een groot aantal vrouwen verkracht en daarna vermoord werden.

Hoe durft onze Eerste Minister en de minister van buitenlandse zaken verklaren dat de oorlog niet nodig was. Als zij dat echt menen, dan zijn zij niet beter dan Hoessein. De gruwel in de Duitse kampen kon enkel gestopt worden toen Duitsland werd vernietigd en verslagen en dat geldt ook voor de oorlog in Irak!

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer