Idool 2003

Net als velen stel ik me vragen bij het eliminatiesysteem van dit terecht populair amusementsprogramma.

B.J.

Waarom niet gewoon iemand laten wegstemmen?

Hoe kan men tot een objectieve uitslag komen als iedereen zo dikwijls mag stemmen via telefoon, GSM, SMS enz. als men wil? Het moet technisch toch perfect mogelijk zijn om 'één toestel,één stem' toe te passen.

Hoeveel ontvangt VTM van de 0,5 per SMS?

Dezelfde personen (Kris en Koen) die ons oproepen om massaal te stemmen, schreeuwen moord en brand als de CD-markt instort omwille van het massaal downloaden en kopiëren! Met het uitgespaarde geld van een CD kopie kan de jeugd dure, nutteloze SMS-jes doen om Idool 2003 te sponsoren!

Wat het programma betreft: om te weten dat Brahim verkozen wordt tot Idool 2003 moeten er geen 10 finalerondes zijn met veel verbittering en frustraties bij de al dan niet onterechte afvallers. Nathalia is 'eenzame hoogte', Tom is 'top' maar volgens al mijn vrienden en kennissen, jong en oud heeft zijn imago van 'arrogante blaas' hem de uitschakeling gekost. Alle anderen halen een vrij hoog niveau doch Brahim zal winnen omdat men niet op zoek is naar de beste zanger(es) doch naar Idool 2003. Hij is immers de enige van het gezelschap die in 2004 al zal vergeten zijn. Op mensen die onnozel doen, is men vlug uitgekeken en op een CD (al dan niet gekopieerd) komt ondanks alle truukjes de klasse steeds boven!

Een troost voor Tom, Tabitha en de anderen?

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer