A Bush of crooks

A BUSH OF CROOKS

Polleke Vanloffelt - Diepenbeek

Vorige eeuw deed Daddy Crook, de big sheriff van The Onion States of Amrieka, gouden zaakjes met enkel outlaws, wonende in landen met veel zand, stenen, kamelen en ander onwelriekend spul.

Want onder dat zand brobbelt het van miljarden vaatjes blubberende olie.

De zoon van Big Daddy Crook, Little Georgie Crook, is nu de big sheriff van The O.S. of A.

Dus, Crook Sr. en Jr. zitten tot over hun flaporen in den olie.

Dat spul hebben ze broodnodig om hun hamburgers te bakken en de heilige koe op vier wielen voort te bewegen op the highway van the F ar West.

De gezondheid van het milieu moet er zelfs aan geloven; die ongebreidelde honger naar ronkende zelfbevrediging. En dollars dat je daarmee kunt verdienen!

Daddy en Little Crook hebben geen enkel gewetensbezwaar in die materie. Ze vegen daar hun cowboy boots aan; een attitude die hen als gegoten past.

Dus gaan ze, om nog rijker te worden, den olie met man en macht halen in die landen met veel zand, ... enzoverder. Liefst zo goeiekoop mogelijk, zonder rekening te houden met het lokale gespuis dat daar in die grote zandbak rondkruipt. Dat zootje ongeregeld gelooft ook niet in de god van Daddy Crook and his son, want hun Lord is The Real Thing. Bij de minste wind, goed of slecht, worden The O.S. of A. door hunne Lord geblest.

In die landen met veel zand ligt er ook zo'n klein land en daar geloven ze in Jahweh! Daar heerst er enen outlaw die er geen enkele moeite mee heeft om die rare kwieten, die daar ook op dat stukje grond leven, te koeioneren. Want Jahweh heeft duizenden jaren geleden dat land beloofd aan dien outlaw en zijn onderdanen.

Dus hij, Ariel Massada Sharon, laat die zogezegde heilige grond zuiveren met bulldozers en is langzaam bezig dat Palestijns gebroed de Sinaïwoestijn of de Middellandse Zee in te jagen. En dat alles zonder gebruik te maken van een wasverzachter.

" Als het maar proper is. ", denkt zijne met waspoeder gevulde kop, "onzen Jahweh en wij waren hier eerst en daarmee basta! "

Little Georgie Crook en co kijken de andere kant op.

Dan heb je nog in de buurt die andere outlaws die in Allah geloven. Jahweh, God en Allah, de heilige drievuldigheid... .. wat 'n miserie? !

Eén van die outlaws, die een schroef heeft los zitten in dat deel boven zijn dikke snor, ziet het zo : wat komen die vreemden die hier in ons land niks te zoeken hebben, zoveel geld verdienen aan onzen ondergrond? Dat ze hier toch wegblijven. Dat is van ons, de familie en mijn gatlikkers.

Awel, dat vinden Little Georgie Crook en co niet zo fijn.

Dus stuurt Little Crook duizenden hightech bewapende soldaatjes naar ginds om dien outlaw eens mores te Ieren.

Zijn Daddy heeft het ook al eens geprobeerd. Maar op het laatste moment, na eerst de wapenindustrie in The O.S. of A. opgekrikt te hebben, trekt hij zijne staart in en laat die met zijn dikke snor met rust.

"Soms is mijne Daddy toch een echte schijtluis", denkt Uttle Crook nu," ik zal de klus dan maar zelf klaren, want ik ben geen schijtluis Allé, dat denk ik toch? ! "

Uttle Georgie Crook, die zijn jonge jaren als een leeghoofd geledigd heeft, is nergens bang van, want de Lord is with hem.

Vorig jaar heeft hij nog zo enen outlaw, die een degout heeft van hoogbouw, of misschien heeft hij hoogtevrees, uit zijn hol willen roken. Maar dat is mislukt. Osama Ali Bin Laden is een gladde jongen en had het hazenpad gekozen. Dus moet die met zijn dikke snor, Saddam Agent Orange Hoessein, er aan geloven.

Little Georgie Crook is gek op schietende Texas B-angers, dus heeft hij eelJ bunch of desperados rond zich verzameld, want die zijn ook niet vies van een robbertje vechten. Zoals daar zijn: Donaid Adolf Rumsfeld, Dick The Kid Chenney, Paul Dillinger Wolfowitz, Richard Wizzard Perle, Colin Uncle Tom

Powell, Condoleeza White Phanter Rice, ... Zij hebben beslist dat dien outlaw moet hangen. Dus sturen ze een posse gebrainwashte uit skulls en bones gekneed kanonnenvlees naar die met zijn dikke snor.

Samen met zijn kontkruipers Tony Kray Blair, Jack The Ripper Straw, ... en anderen. Tony, de opperhooligan of Great Brittania, that once ruled the waves. De kloon van een conquistador, José Maria Franco Aznar die per toeval ongeveer 500 jaar geleden Amrieka ontdekt hebben. Zij zullen dat varkentje eens wassen.

Toelating om te mogen oorlogen hebben ze aan de United Nations gevraagd, maar niet gekregen. Maar daar zwaaien ze hun Stetson naar.

Het doel heiligt de middelen, zo zien wij dat! Want the Lord is with hun!

Wat dat kost? Kan hen geen bal schelen! Want oorlog is business. There's no business like war business.

Dat er onschuldige kleine en grote zandlopers voor zullen sterven en verminkt worden, kan hen geen korrel schelen!

Dat de wereld nog onveiliger wordt, kan hen geen scheet bommen!

They're only in it for the money!

A bunch of crooks zijn het. Niks meer, niks minder.

Hold up! Psycho killers! Snipers! Gangsters! Hooligans! Fast Food ! Snuft movies ! White Power! Home Jacking ! Car jacking ! .,.. Enzoverder.

Allemaal Anglo- Amerikaans misdaad- jargon. Het Witte Huis en Downing Street 10 Ieren de wereld er nog eentje bij: Dil jacking !

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer