thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Elisa Guarraci: veelzijdig topmodel

Een bewogen leven, zo kan je dat van de Genkse Elisa Guarraci wel omschrijven. Ze is 19 jaar en al een succesvolle zangeres, model en kunstenares.

Het modellenwerk begon voor Elisa allemaal op haar 14de toen ze werd verkozen als mannequin van het jaar.

XIOS Stephanie Van Houtvinck

Ze nam toen voor de allereerste keer deel aan een mannequinwedstrijd en was compleet verrast door haar overwinning. Ze ontving een contract voor een vijftigtal defilés in het binnen- en buitenland.

Op haar 16de deed Elisa mee aan het eerste seizoen van topmodel en eindigde bij de laatste zes finalisten. Elisa moest noodgedwongen uit de wedstrijd stappen omdat ze ziek was. Jammer genoeg kreeg ze door het feit dat ze eruit stapte voor een korte periode geen opdrachten meer. Maar gelukkig waren er wel nog mensen die in haar geloofden en die gaven Elisa de kans zichzelf te bewijzen voor de lens en op de catwalk. En dat deed ze ook! Ze poseerde al voor John Galliano, Dior, Helena Rubinstein,…

Als haar naam nog geen belletje doet rinkelen, zegt Jameerah je misschien wel iets. Jameerah is de nieuwste girlsband van België. Ik heb me laten vertellen door Elisa dat ze pas terug zijn van Denemarken voor de opname van hun nieuwe single. Hun eerste single “All eyes on me” had al veel succes. niet alleen in België maar ook in andere landen over heel de wereld.

Naast haar drukke agenda maakt Elisa ook tijd vrij om te schilderen, één van haar grote passies. Op deze manier kan ze haar gevoelens uiten en tot rust komen.

Stephanie Van Houtvinck

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio