Glamour en fashion met Daisey Dee

Print

Glamour en fashion met Daisey Dee

Kinrooi -

Voor mijn zoektocht naar de meest interessante persoon uit mijn gemeente wist ik al snel waar ik moest zoeken: bij Daisey Rollocks, beter gekend als Daisey Dee.

Deze enthousiaste, knappe en vriendelijke vrouw is zangeres, actrice en tv-presentatrice.

Ze heeft ook de leiding over het bedrijf  Daisey Dee productions (DDP). Dit bedrijf houdt zich bezig met het produceren van televisieprogramma’s en alsof dat nog niet genoeg is, is ze ook nog eens voltijds moeder. Dat valt toch te bewonderen.

Als haar naam nog geen belletje doet rinkelen zegt Fashion Trix je misschien wel iets. Dit programma houdt je op de hoogte van de modewereld en de recentste modetips. Ook worden in dit programma jongeren omgetoverd tot hun favoriete bekende ster. Een interessant gevarieerd programma voor de modeliefhebbers.

In haar woning worden er regelmatig opnames en fotoshoots gehouden. Ik stond versteld van haar enorme garderobe in de woonkamer en het grote rek vol handtassen. Maar natuurlijk smolt ik helemaal weg bij het zien van haar uitgebreide collectie schoenen, waarvoor ze ook reclame heeft gemaakt.

Ik vond het zeer leuk om een kijkje te mogen nemen in het leven van een bekend persoon. Een afspraak maken was dan ook niet evident, want ze had een druk bezette agenda. Maar alleen al na dit klein kijkje in een grote wereld, voelde ik me glamoureus…

Eva Flipkens


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio