thumbnail: null
thumbnail: null

Poortopstelling in Zutendaal

Zutendaal heeft een enquête gehouden over de oplossing van het snelheidsprobleem in de Sprinkelestraat en de Heiwijkerweg: een poort met aansluitende bloembakken. Een enquête, niet onder de volledige bevolking van Zutendaal, niet onder de gebruikers van die straten, ook niet onder de bewoners van de zijstraten. Enkel en alleen onder de bewoners van die straat (de Heiwijkerweg) waar nu het proefproject loopt.

Ronny Bijnens, inwoner Sprinkelestraat - Zutendaal

Zo heeft hij het over: 57,67% terug ontvangen formulieren. Volgens 53,3% van de teruggezonden formulieren is de snelheid verlaagd. 53% vindt dat de poortopstelling niet gevaarlijk is en resultaten heeft. Indrukwekkende cijfers, allen zo positief dat hij de proefopstelling definitief wil uitvoeren.

Indrukwekkend, JA! Ware het niet dat hij 52 formulieren heeft opgestuurd! Na een snel rekensommetje kom je tot het feit dat 30 mensen hebben geantwoord en 16 mensen de poortopstelling niet gevaarlijk vinden en resultaat heeft.

Levensgevaarlijk! En dat zegt iedereen die dit bouwsel voor het eerst aanschouwt. Dat is de algemene (niet officiële) opinie.

Dus op basis van de mening van 16 Zutendalers wordt een levensgevaarlijke verkeerssituatie gecreëerd!

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer