Antwerpen

Overal hoort men hevige reacties en verwijten op de politici in dit land en bijzonder na al de misbruiken die in het Antwerps stadsbestuur plaats hadden, maar dit is slechts het topje van de ijsberg want er gebeuren in de politiek in dit land nog veel grotere misbruiken en dit niet alleen in Antwerpen. Maar deze zullen zeker voor de aanstaande keuze geen levenslicht meer zien en daarna is een groot?

L. Cally - Molenstede

Als men onder meer de boekhouding over een periode van tientallen jaren terug zou controleren, ook in andere steden en gemeenten en deze van de ministerkabinetten zouden er genoeg soortgelijke en nog ergere misbruiken uitkomen!

De schepenen in Antwerpen gaan de ontvreemde zaken terugbetalen en dan is het zeker gedaan? Worden zij dan niet strafrechterlijk vervolgd wegens diefstal zoals alle dieven? Want anders kan men die ook niet meer vervolgen als zij alles teruggeven. Waar gaat dit eindigen? Ook zou men eens moeten controleren wat deze schepenen zoals de laatste tientallen jaren bij de stad hebben scheef geslaan en ook hun voorgangers, onder meer vader Detiège!

De afkeer die de bevolking al had van de politiek is nu nog veel groter geworden. Men was al verbolgen over de vele loze beloften van deze regering zoals de armoedebestrijding, de werkloosheid, de gehandicaptenzorg, de bejaardenzorg en hun kinderen die nog altijd moeten blijven betalen voor de rusthuizen, de sterk toegenomen criminaliteit waaraan men niets doet, enz.

De komende keuze is het ogenblik der vergelding want het volk blijft niet dom.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer