For all moments in life… De Barrier

Print

For all moments in life… De Barrier

Houthalen-Helchteren -

Restaurant-hostellerie De Barrier hoef ik amper voor te stellen. Rik Vandersanden en zijn vrouw Chris bouwden het stijlvolle etablissement te Houthalen de voorbije twee decennia uit tot een van de culinaire topzaken in Limburg.

De meest interessante en vooral bekende persoon uit Houthalen is ongetwijfeld Rik Vandersanden.

Uitbater én chef-kok van de Barrier, bovendien mijn werkgever. Bon, werkgever is wat zwakjes uitgedrukt. Ja, hij is meer dan dat: een collega, een vriend.., kortom een man die altijd dient gerespecteerd te worden. Jagen behoort tot één van zijn hobby’s. Hij brengt zijn vrije tijd liefst met zijn honden door: Belle en Beau.

Elegantie is zeker een trefwoord wat het restaurant betreft. Men wordt ontvangen door mij en mijn collega’ s in een landelijke omgeving met smaak en stijl. Elke bord verzorgd tot in details - préparé par Rik Vandersanden - voldoet aan de hoogste culinaire normen.

Met vallen en opstaan heb ik veel bijgeleerd in deze zaak. Hiervoor mijn bijzondere dank aan Rik. Hij slaagde erin om een kluns om te toveren in een presentabele opdienster. Woorden schieten mij te kort om deze periode te beschrijven. Misschien was het niet altijd rozengeur en maneschijn… maar werken voor Rikkie is en blijft fijn.

Elif Ozdede


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio