1001 dingen maken de man

Print

1001 dingen maken de man

Bilzen -

Erik Sillen is niet alleen medeoprichter van het plein ‘De Klokke’ in Bilzen, medewerker van de U-21 ploeg van KSK Munsterbilzen of stuwende kracht achter de opbouw van de Chirodroom in Munsterbilzen. Hij is momenteel vooral de cartoonist of tekenaar voor de ‘mobiele school’.

Bij de oprichting van demobiele school’ vroeg men aan Erik Sillen om voor de tekeningen en illustraties te zorgen. Hij tekent dan situaties die in onze westerse landen als normaal beschouwd worden maar door de straatkinderen van bijvoorbeeld Latijns-Amerika helemaal niet zo worden aangezien. Deze tekeningen worden op platen omgezet en worden dan in het ‘treintje’ gemonteerd. Moest u dus ooit, als u op trektocht bent, de ‘mobiele school’ tegenkomen, bekijk dan zeker eens de illustraties.

Erik beleeft ook al jaren de vreugde en het verdriet mee van een jeugdelftal van KSK Munsterbilzen. Als afgevaardigde staat hij dicht bij het elftal en maakt er dan ook alles mee. Van uitzinnige vreugde na een gewonnen match tot de droevige stemming na een verlies. Allerlei emoties komen er bij kijken.

Als medeoprichter van de Chirodroom is hij lid van de VZW Oud Leiding Vereniging chiro Munster. Zij staan in voor de verantwoordelijkheid omtrent het gebouw en de faciliteiten die hierbij horen. Erik draagt in deze organisatie een grote verantwoordelijkheid.

1001 dingen waar geen einde aan lijkt te komen.

Joren Vanroy


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio