May God continue

Naast de enkele (meestal opportunistische) voorstanders en de gelukkig (nog) talrijke tegenstanders van de "preventiecampagne" van dhr. Bush, lezen wij in het BvL van 19/03/03 ook een objectieve reactie van de Vaticaanse aartsbisschop Martino : "Een volk dat al twaalf jaar smeekt om brood, gaat men nu 3.000 bommen geven. Het is een misdaad tegen de vrede die schreeuwt om de wraak van God". Voorzover wij weten, wordt dit hier dus niet gezegd door een Amerikaanse imperialist noch door een moslimfundamentalist.

Richard Achten - Diepenbeek

Alleen vraag ik mij af of de God van Mgr. Martino dezelfde is als die van pres. Bush in "May God continue to bless America" !

Tenslotte een (persoonlijke) voorspelling.

Nadat de Amerikanan binnen enkele dagen of weken Irak zullen veroverd hebben, zullen zij ongetwijfeld aan de camera's van CNN en aan de wereld tonen welke vernietigingswapens zij daar hebben aangetroffen (correctie : meegebracht).

Bij deze beelden zullen wij dan terugdenken aan 1991, aan de ontroerende verklaring van een verpleegster van een Koeweits ziekenhuis, die getuigde dat de Iraki's de baby's uit de couveuses haalden, op de grond gooiden en vermoordden... een onmenselijke wreedheid.

Alleen werd later aangetoond en bewezen dat de verpleegster in kwestie een door de Amerikanen ingehuurde actrice was.

May God continue...

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer