Visa

Onze grootste humorist Geert Hoste was er als de kippen bij om voor het letterwoord VISA een gepaste invulling te geven, nl: "Verhoogd Inkomen Schepenen Antwerpen." Zelf kan je natuurlijk nog wel een andere invulling bedenken zoals deze : "Verfoeide Individuele Subsidie Antwerpen." Maar de grote schoonmaak, de lente is trouwens niet voor niets in aantocht, van het Schoon Verdiep, kwam niets te vroeg. Stel je eens voor dat deze vaudeville enkele maanden later in de picture had gestaan, dan was de politieke schade niet te overzien.

Michel Cremers - Zonhoven

Ik erger mij wat aan het editoriaal van vandaag van deze krant, omdat ze de schijnheiligheid hoog houdt. " Dat cordon sanitaire heeft Antwerpen uiteindelijk meer kwaad dan goed gedaan." , aldus deze krant. Maar onze krant heeft in het verleden door dik en dun het cordon gesteund. Vooral de bedenkers van het cordon, de linkse clan, heeft zich door het cordon zelf goed kunnen bedienen.

De leuze die het Blok groot maakte, werd door de ""democratische"" partijen in praktijk als volgt omgezet : Eigen partij eerst. Eigen vrienden eerst. Eigen leden eerst. Eigen portefeuille eerst. Eigen visa-kaart eerst.

Wel ben ik met onze krant mee dat de progressieve pers, je weet wel "gebeten om te weten" , de malversaties bij de Antwerpse politie als peanuts afdeed. Eigenlijk konden we volgens deze "intellectuele" krant die dingen beter doodzwijgen.

U raadt het al uit schrik voor het Blok. Dus toch niet zo gebeten om alles te weten

De politieke spelletjes die op dit ogenblik woeden, zullen niet van aard zijn om Stad een krachtdadig bestuur te geven. Het gebeurt alweer te veel uit berekening. Zo wil de VLD de Antwerpse burgemeester om nu al te proberen om Ward Beysen tegen 2006 de pas af te snijden. De snoodaards vergeten de kiezer.