Woestijnvis jaagt

Het maken van 'het betere t.v.-werk' blijkt nu ook bij de programmamakers van man bijt hond geen evidentie meer te zijn. Wat eigenlijk een luchtig, pretentieloos, met wat humor doorspekt actualiteitsgegeven veronderstelt te zijn, is alweer ontaard in een gebeuren waarin aan kapitaalkrachtige hersenloze minabelen zendtijd wordt gegeven om anderen te tonen hoe ze hun zwart geld opdoen en hun dagen slijten.

C.K.

Net op het moment dat je nietsvermoedend de laatste hap van een spaghettibereiding met pesto-saus naar binnenwerkt, aanschouw je een stelletje dat wrattenzwijnen, hyena's, kortom alles wat onder de noemer dier wordt geplaatst, overhoop schiet.

Je hoopt dan nog even op een kritische noot, maar niks daarvan! Integendeel! Dit wansmakelijk en verderfelijk gedoe krijgt een vervolg.

Ik probeer aldus te achterhalen wat woestijnvis voorheeft om dergelijk materiaal op de kijkers af te sturen.

Dit zijn enkele van mijn bedenkingen : de programmamakers willen aantonen dat er zich onder de rijken heel wat uitschot bevindt; of misschien willen ze ons duidelijk maken dat ontwikkelingsprojecten tot op heden niks uitgehaald hebben en onze zwarte broeder nog steeds in een boom hoort; of misschien bevindt ook woestijnvis zich in zo'n diepe malaise dat ze het voortaan over een andere boeg wensen te gooien en elk individu met wat gezond verstand willen choqueren.

ARME WOESTIJNVIS!

Meer over Maaseik