Werk parlementsleden

Eindelijk iemand die het zelf ook eens durft zeggen. Mevr Hilde Vautmans, stelde voor dat er harder moet gewerkt worden door de politic, voor het royale loon dat ze ontvangen, plus de hoge vergoedingen, die er nog bijkomen.

Jan Hermans - Kinrooi

Ik stel voor om in de commissie lokalen en de parlementen, een tikklok te plaatsen, zodat men kan zien wie er afwezig is, en alzo zijn of haar loon te verminderen, naar gelang men afwezig is geweest, zoals dit in de privé, al jaren is.

Ook de vele maanden verlof verkorten, is een goede zaak, dat deze gekozenen er maar eens opnieuw aan gaan denken, dat ze met ons belastingsgeld, geen mooi weer moeten maken.

Zoals men nu in Antwerpen, weer eens zijn achter gekomen, het is toch wel een grote schande, dat deze dames en heren, zo met ons geld smijten, de zo zwaar betaalde schepenen, en ambtenaren, die moeten toch geen visa kaart krijgen voor persoonlijke uitgaven!

Mest deze stinkende stallen, maar een goed zuiver uit, en de Burgemeester en de schepenen, kunnen zich niet gaan verschuilen in, ik heb het niet geweten! Want zonder medeweten, kan dit niet gebeuren, of ze hebben hun werk niet gedaan, en dan moeten ze zeker opstappen. Houd de politieke eer aan je zelf, en vertrek vandaag nog, Dank U!

Meer over Maaseik