Tevona zoekt Vrijwilligers

Print
Hasselt -

De mensen van vzw Tevona - een organisatie die opvang en begeleiding biedt aan volwassen personen met een verstandelijke handicap - werkt met heel wat vrijwilligers. Zij hebben onze, in feite  uw, hulp gevraagd om nieuwe vrijwilligers te vinden.

Zij zijn op zoek naar man/vrouw die kan inspringen voor het busvervoer voor Borggraaf wonen en kortverblijf.

De enige vereiste is dat je kan rijden met een klein busje (8 personen) Meestal heeft men hulp nodig op avonden en weekenden. Vaste avonden kunnen dinsdag en donderdag zijn voor het vervoer van sport. “Je krijgt er zoveel voor terug: je bent een meerwaarde in het leven van onze gasten, je neemt wat werk uit de handen van begeleiding, je kan regelmatig andere vrijwilligers ontmoeten…,” aldus het warme pleidooi van de vzw.

…en nog zoveel meer

Nog even dit: net zoals de Stad Hasselt en TVL danken de mensen van Tevona  jaarlijks hun vrijwilligers jaarlijks. Meer nog: voel jij je geroepen om vrijwilliger te worden en vinden de mensen in je omgeving het zo cool, dan maak je kans op de Pluim (als ze je inschrijven natuurlijk).

Aarzel dus niet om ons te contacteren. Je kan je melden elke maandag en donderdag op 011 22 69 32 of  via een mail naar sandra.frederix@tevona.be.

Ze kijken alvast uit naar je komst.

www.tevona.be

Vital Hermans


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio