thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Onverzekerde chauffeurs

'Onverzekerde chauffeur negeren aanmaning' (HBvL 09/03/03). Mijn en onze auto verzekering kost ons per maand tussen de € 120 en de € 150 of meer.

E.L.

Maar de onverzekerde chauffeurs kost dat al geruime tijd ( één jaar of meer) gewoon niets. Zij rijden maar rond, en als er wat gebeurd pf. wij hebben toch niets, kom maar halen en wie is het zwart schaap ? ja, ja, de goed betalende verzekerde chauffeur.

Nu lees ik van begin februari is men bezig de onverzekerde chauffeurs een aanmaning te schrijven voor een verzekering te nemen

die nog misschien goedkoper uitvalt dan de onze.Maar ik begrijp goed dat ze dat niet willen betalen, waarom betalen , als men niets, geen huis, geen eigendom, geen"geld" of wat anders waardevol heeft.

Als ze hem(haar) in de "bak" zetten dan moet men toch misschien de vrouw en de kinderen onderhouden, en zo kost deze onverzekerde weeral meer geld aan ons.

Einde van deze klacht raad ik ieder die niets bezit gewoon onverzekerd te rijden, ze draaien er toch niet voor op, maar ze worden nog aangemoedigd want ze krijgen nog uitstel tot eind deze maand , dus ze mogen van de staat 2 maanden onverzekerd rijden, is dat geen aanmoediging.

Als ze mij onverzekerd moesten tegenhouden, ja dat zou mijn auto kosten en een heel zware boete en misschien de cel.

En ook men spreekt bij niet betalen binnen een maand, auto in beslag nemen, is dat zo erg, als de auto al oud is pf neemt hem maar! en indien hij jonger is zal ik hem wel "verkopen" en neem ik een auto waar onder 4 wielen en er een moter inzit deze mogen ze dan hebben.

Het is gewoon schandalig wat er gebeurt.

Groeten aan jullie maar niet aan de Belgische staat