VTM en IMrak

Schitterend hoe VTM er al in geslaagd is de Irak - kwestie in het nieuws te verpakken als een zoveelste soap, kompleet met afgrijselijke intro-dreun die waarschijnlijk een soort Pavlow-reflex moet losweken van 'ha, den oorlog!' .

R. Berkmans - Achel

Het ontbreekt er alleen nog aan dat ons straks tussen de 'precisiebombardementen de Stealths ' door de inlegkruisjes ,shampoos en anti-rimpelcrèmes om de oren vliegen.

De nieuwswaarde is ondertussen een kompleet mysterie maar twee interviewers die elkaar interviewen , alleen om te zeggen dat er voorlopig nog niets aan de hand is levert natuurlijk ook beelden op.

En dat alles terwijl op de jeugdzender ( Jim ) onze (?) bosgnoom Frank Molnar Limburg nog maar eens letterlijk te kakken mag zetten. Ditmaal in een bos, natuurlijk alweer met zijn broek op zijn enkels, alsof het hier om een plaatselijk volksvermaak gaat. ( het vervolg heb ik kwaad weggezapt ) .

Zei de oude Shakespeare, destijds al niet : There is something rotten in the state of Denmark, wel dan geldt dat blijkbaar ook al in televisieland.