Pakistancocktails op Moulin Rock Festival

Kan het Moulin Rock Festival de wereld redden?

Dat wordt moeilijk, maar we gaan zeker ons best doen om een klein stukje ervan uit de brand te slepen. Pakistan staat onder water en dat kunnen we niet over onze kant laten gaan: een solidariteitsactie tijdens het festival dringt zich op.

admin

Intensief brainstormen leverde een heel aantal haalbare initiatieven op. De suggestie ‘Verdrink Pakistan’ werd eerst op argwaan onthaald, maar na een restyling (’Slurp Pakistan leeg!’) enthousiast aanvaard.

MRF schenkt op haar negende editie, vrijdag 10 en zaterdag 11 september, verscheidene, ook niet-alcoholische Pakistancocktails. Met de opbrengst ervan proberen we één survival kit van de Provincie Limburg te financieren. De lat ligt hoog (Kostprijs van één kit 750 euro), nu het drankverbruik nog.

Blijf niet apathisch aan de kant staan, veroordeel cynische vooroordelen en rep je als de bliksem naar de cocktailbar van het MRF-festival om een dam op te werpen tegen ziekte, wanhoop en uitzichtloosheid.

Bijkomend willen we ook een oproep doen aan andere jeugdbewegingen om op hun fuiven (de massa chirofuiven komen er weer aan) mee te doen met deze “Slurp Pakistan leeg”-campagne.

Joris Billen

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio