Start(dag) Bree Basket groot succes

Ruim een jaar nadat Basket Jong Bree boven de doopvont werd gehouden en na een periode van aftasten, werd het tijd om met een frisse wind meer structuur en organisatie in onze nog jonge club te blazen. En dat op alle fronten. Zo staat er sinds kort een nieuwe voorzitter aan het hoofd van de club, met name Jef Vandekerkhof.

breebasket

Tegelijk zorgt “oude bekende” Johan Roijakkers voor het uittekenen van de algemene lijnen en werden nog een aantal zaken aan een facelift onderworpen.

Eén en ander werd toegelicht tijdens de Startdag. Openheid en transparantie waren de sleutelwoorden om op een gezonde basis aan de toekomst te kunnen bouwen. Heel wat volk zakte af naar de Olympiahal om zich van de situatie te vergewissen, maar het was natuurlijk ook dé ideale gelegenheid voor alle ploegen om zich in hun nieuwe samenstelling een keertje aan de eigen aanhang te tonen.

Al onze teams passeerden de revue gedurende de hele dag. Er werd gewonnen en er werd ook wel eens verloren, maar dat was niet het belangrijkste van het evenement. Er bij zijn, mee doen, een steentje bijdragen, een leuke dag doorbrengen, … dat waren een aantal andere invalshoeken.

Naast spelers, entourage en ouders kwamen ook de sympathisanten ruimschoots aan hun trekken. Er was immers voor elk wat wils. Naast een natje en een droogje was er naast het terrein ook het nodige amusement voorzien. Toppers op dat vlak waren de circusanimatie en de enorm populaire klimmuur.

Toen bleek dat ook de zon regelmatig van de partij was kon de dag uiteraard niet meer stuk.   We mogen dus zeer tevreden terugblikken op een succesvolle start(dag). We hebben er bovendien onze nieuwe website www.breebasket.be gelanceerd en het spreekt dan ook voor zich dat we ondertussen foto’s van ons eerste seizoensevenement online geplaatst hebben.

Last but not least willen we iedereen bedanken die meegeholpen heeft aan de organisatie, maar natuurlijk ook iedereen die even binnen is gesprongen en onze nog jonge club een hart onder de riem kwam steken.

Koen Beckers

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio