thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

NMBS

In HBvL (15/02) zegt mevrouw Leen Uyterhoeven dat ze het spijtijg vindt dat de Limburgers niet dagelijks de grondverzakking in Ternat passeren. We zouden dan zien wat een chaos die verzakking aanricht.

Wij zouden het op prijs stellen dat zij samen met de ganse NMBS-top en alle politici eens gedurende één volle maand dagelijks met de Limburgse pendelaars naar Brussel zouden sporen.

Paul Vanelst - Tongeren

Zij zouden dan kunnen vaststellen wat een chaos ons dagelijks te wachten staat. Na zulke belevenissen ben ik ervan overtuigd dat zij het openbaar vervoer vanuit Limburg voorgoed vaarwel zouden zeggen!

Wij ondervinden al jaren dat deze mensen helemaal niet op de hoogte zijn van onze problemen ofwel is er een gebrek aan interesse voor alles wat Limburg aangaat.

Verder laat mevr. Uyterhoeven ook uitschijnen alsof alle treinen naar Luik aansluiting zouden geven op internationale treinen. Zij vraagt ons ook nog even geduld te hebben tot 2006 tot de grote werken tussen Leuven en Brussel achter de rug zijn om vanaf dan een heel pak tijd te winnen.

Ten eerste is ons geduld allang op en haar beloftes over tijdwinst voor 2006 waren reeds voorzien voor 2004.

Ten tweede vraag ik mij af waar de grote werken blijven die de NMBS voor Limburg voorzien had. (2 spren tussen Alken en Sint-Truiden, bocht over Leuven, betere dienstverlening, verbindingen en aansluitingen, propere treinen, enz.

Tot slot wil ik nog zeggen dat wanneer iemand van de NMBS over onze problemen wil meepraten, men er beter aan zou doen om dit ter plaatse te komen bekijken en te onderzoeken. Maar volgens het personeel van het station te Hasselt wordt er weinig of geen gehoor gegeven aan de klachten, eisen en voorstellen die in Brussel terechtkomen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer