Finalisten Model of The Year 2011 voorgesteld in Hassotel

In Hassotel stelde organisator Ronny Wolfs de finalisten van Model of the Year 2011 voor. Wie zal, na Melina Tzilinis (2009) en de nu regerend Julie Ghoos op 11 november in discotheek Versuz de hoogste trede bestijgen?

De verkiezing van Model of the Year is aan de derde editie toe.

edgardbronckaers

Er wordt met twee groepen gewerkt: groep 1 van 16 jaar tot 26 jaar en groep 2 van 27 jaar tot … De voorwaarden om deel te nemen zijn eenvoudig: je bent van het vrouwelijk geslacht, minstens 1m68 groot en met maximum confectiemaat 38. De kandidate die de wedstrijd wint, verovert een plaatsje in de modellenwereld.

Gezicht van Chris Farrell

Een week geleden werd Leila Henno, 2de eredame Misses World Belgium 2010, voorgesteld als het gezicht van cosmeticaconcept Chris Farrell. Nu mocht Leila als PR-Evenement Manager meedelen dat Chris Farrell deze verkiezing steunt en ook in zee zal gaan met Ronny in een nieuw project, dat op 17 september wordt voorgesteld in het kasteel van Ordingen.

Finalisten

Vicky Winters (33) Neerpelt, Arwen Goossens (26) Diest, Marianna Hatzigiannis (16), Beringen, Selma Ganic (25) Heusden-Zolder, Stefanie Vandenabeele (24) Middelkerke, Matilda Hoxha (17) Appeltere, Houdabae Charei (22) Brakel, Nikita De Moye (23) Erembodegem, Ilse van Exem (37) Heule, Natalie Monsecour (20) Oudenaarde, Sofie Schillemans (19) Wuustwezel, Maxine van Raemdonck (16) Deurne, Leonie Lagaune (21) Schilde, Nele Janssen (17) Deurne, Machteld Schoïers (30) Zele, Joêlle Tielemans (22) Herentals, Anita Makkinje (20) Apeldoorn (NL), Karine Sempels (44) Rillaar, Noortje Paeye (25) Antwerpen, Daphné Vandenplas (25) Leuven, Elyne Van Meessche (20) Oud-Heverlee, Phoebe Demey (16) Genk.

Na een dankwoord van Ronny aan de medewerkers en gezin van Model of the Year, konden de kandidaten verbroederen met familie en beginnen aan hun campagne.

Tijdens de herfstvakantie vertoeft het gezelschap in een 5-sterren hotel in Turkije, niet om te luieren maar om de show in te studeren.

Edgard Bronckaers


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio