Volksfeest voor Kiewittenaren van PP & RR

Print
Volksfeest voor Kiewittenaren van PP & RR

Volksfeest voor Kiewittenaren van PP & RR

Hasselt -

Alle inwoners van Kiewit kregen van de organisatoren van Pukkelpop en Rimpelrock een uitnodiging in de bus. Die konden ze inruilen voor een polsbandje, een eetbonnetje en drie dranktickets. Ruim 3000 Kiewittenaren schreven in voor het volksfeest.

“We willen graag met de lasten ook het plezier delen”, aldus een Chokri Mahassine, organisator van de twee festivals. “Het feit dat drieduizend Kiewittenaren naar dit volksfeest komen toont aan dat ze de festivals in hun wijk een warm hart toedragen”

Op een groot stuk festivalweide wachten een reuzenrad, molens en tal van attacties gratis te wachten. Het is er aanschuiven om een plaatsje te bemachtigen. Ondertussen wordt er gegeten en gedronken. En dat gaat vlot want het is gratis. Regenbuien en zelfs donderwolken koelden het plezier niet af. Optredens van o.m. Retro Swingfeest van Radio Modern, The Al Paone Band en onze Limburgse trots de L&M Band zorgden voor de opwarming.

“Misschien wordt het wel een derde festival elk jaar”, suggereerde Jean-Marie Ramaekers van vzw Kiewit. “Eentje voor de bewoners van de wijk”.

Chretien Paesen


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio