Totally Soul bij Toeternietoe: warmte maar geen vuur.

Toeternietoe ving haar tweede Molenpoortconcert aan met veel brio en vooral met veel warmte. De zomerse broeierige hitte deed velen naar het plein stromen en dat resulteerde in een goed gevulde Molenpoort. En dat ondanks de topwedstrijd Spanje-Duitsland (1-0).

Wie uitkeek naar een stomende performance was eraan voor de moeite. Totally Soul bleef, ondanks de temperatuur, op lauwe hoogte steken. De covers deugden wel degelijk maar het geluid was niet echt je dat. De zangeres was bij wijlen nauwelijks hoorbaar. Suzy (zang) - ze vergat zelfs bij wijlen haar teksten- en Jose (gitaar) overtuigden niet echt het publiek dat bleef lui hangen.

Het moet aan de warmte gelegen hebben, want ook toen de zangeres vol ijver afdaalde en zich mengde tussen het volk leek het niet te helpen; slechts enkelen bewogen een beetje.

Pas toen tijdens de pauze de Toeternietoeters hun oude truukjes uit de kast haalden, bleek alles weer wél te kunnen. Mensen die ijverig de dansjes meededen en billen-dijen-handjes kletsten waren er ineens genoeg.

Wij slopen rond met de camera in aanslag. U vindt de foto’s hier.

Chretien Paesen

Chretien Paesen
Aangeboden door onze partners

Immo

Jobs in de regio