Anthony Kumpen racet met Flanders Media Karting team in Oostenrijk

Dit weekend begint voor velen al de grote vakantie maar voor de vele sporters, waaronder ook de autosporters, is juli nog een bijzonder zware maand. Ook voor Anthony Kumpen die over enkele weken deelneemt aan de derde Belcar-manche van het seizoen en eind van de maand aan de start staat in “zijn” 24u van Francorchamps, een wedstrijd die hij vorig jaar won.

admin

Maar eerst nog wat ontspanning … maar toch ook wat competitie want dit weekend neemt Anthony Kumpen deel aan een kartwedstrijd in het Oostenrijkse Ischgl.

Actief, sportief en trendy presenteert het bruisende centrum van de vakantieregio Paznaun zich: Ischgl is een absolute must voor alle fans van het exclusieve wintersportplezier in Tirol, Oostenrijk. Maar ook in de zomer heeft dit mondaine skioord veel te bieden. “En dat willen de organisatoren van deze Art of Cart kartwedstrijd aantonen” zegt Anthony Kumpen.

“Art of Cart is een jaarlijkse terugkerende wedstrijd waaraan zo’n 30 teams deelnemen. Het gros zijn mensen die een wedstrijdje willen karten tegen echte rijders en bekende mensen. Engeland, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en België vaardigen een team af. De wedstrijd wordt in het stadscentrum van Ischgl gereden, dat is zeer speciaal.”

Voor België start het Flanders Media karting team met naast Anthony Kumpen ook nog Peter Hopmans, Laurens Vanthoor, Nico Verdonck, Jerome Dewulf en Manfred Verbeke. “Het opzet is de stad, de regio te promoten, ons te amuseren … en natuurlijk ook te winnen,” lacht Anthony zich de tanden bloot. “Hoe je het ook draait of keert, het competitiebeest komt steeds weer los in mij.”

Het Flanders Media Karting team is het geesteskind van Peter Hopmans, ook actief in de rally. Echtgenote Hilde Gijsbrechts, Wim Soutaer en Dean zijn maar enkele van de vele teamleden. Flanders Media Karting neemt deel aan tal van kartings voor goede doelen en promotiedoeleinden.

Infosportscommunication


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio