WK Selectie veldrijden

In reactie op wat in de krant stond dat Arne Daelmans in de WK-selectie stond, kan ik mij alleen maar aansluiten op wat de bondscoach zegt, je moet niet fixeren op een paar uitschieters.

Sven Daniels - Ham

In reactie op de woorden van Sven Nys: "Liever met Daelmans"

Hij wil dus Daelmans alleen maar in de ploeg omdat het beter zou zijn voor de ploeg? Ik denk dat vorig jaar wel genoeg bewezen is dat er op het WK geen bal gegeven wordt onder de de Belgen of ze elkaars ploegmaten zijn, als een Vannoppen half koers vertrekt met achter hem een groepje Belgen en 1 Nederlander, dan is er toch een logisch gevolg dat die Nederlander (Groendendaal nvdr) het gat zou dichtrijden, wat gebeurt er, Vervecken doet het mooi voor hem, een "ploegmaat" zeggen ze dan, hij neemt de concurrentie gewoon op sleeptouw, wat mij betreft is dat nog erger dan hetgene wat er in 2000 in Sint-Michielsgestel is gebeurd met Groenendaal en Nys, Vervecken heeft nog geluk gehad dat Groenendaal moest afgeven tegen de Belgische overmacht, voor hetzelfde geld wint hij zo het WK, en dan stonden ze daar schoon met hun WK in eigen land.

Ben Berden: "Altijd weer smoesjes"

Vannoppen heeft in de afgelopen maand toch wel bewezen dat hij die selectie waard is, na wat hij had laten zien onder de kerstperiode, dat is veel meer dan Daelmans de laatste tijd (niet dat ik Arne de selectie niet gun, maar ik zeg gewoon mijn gedacht) heeft laten zien, hij kent dan 2 mindere crossen, 2 keer NB omdat hij op zijn kwetsbare schouder valt en 2 keer met materiaalpech, trouwens in Zonnebeke kon hij toch ook mee? Alleen maar smoesjes? Volgens mij heeft Vannoppen zich al veel meer bewezen de voorbije 3 jaar dan Berden in heel zijn carriere, Tom zaagt tenminste niet tegen de pers over geld als hij een cross verliest !!!!!! Hij staat tenslotte nog altijd in de top 5 in het klassement, dus zo slecht zal hij nu toch ook weer niet rijden he????

Wellens: "Tom moet eerlijk zijn"

Akkoord, als hij door de griep niet kan volgen moet hij consequent zijn en zich laten vervangen, en Vervecken dan, die sukkelt al het hele seizoen met een virus in zijn bloed, heb hem nog niet veel op het podium zien staan hoor???

Aangeboden door onze partners