Remie Timmers

Iemand openbaar te kijk stellen en aan de minachting prijsgeven, gebeurde in de Middeleeuwen aan de schandpaal. U doet dit met Remi Timmers (HBvL 12/01/03 'Beeld van de Week'), niet omwille van zijn uitspraken of zijn veroordeling, maar gewoon omwille van zijn uiterlijk en zijn manier van kleden!

E.Vanvoorden - Houthalen-Helchteren

Zou ik een bijklussende buschauffeur zijn of een trainer zijn uit de amateurliga, dan zou ik mij niet goed voelen met de associatie met de veroordeelde Remy Timmers. Als bijklussende journalist, vanwaar uw superioriteitsgevoel tegenover deze mensen? Als modejournalistiek zou ik uw artikel nog kunnen waarderen, maar u tracht hier vanuit een pseudo-intellectuele houding een bepaalde bevolkingsgroep Vlamingen belachelijk te maken.

Het zijn juist deze mensen die geminacht worden, die hun toevlucht zoeken bij het Vlaams Blok en waarover een robuuste figuur als Remi Timmers wil opkomen.

De gedane uitspraken van Timmers keur ik niet goed. Ik behoor niet tot zijn partij maar u maakt een deel van ons eigen volk belachelijk op basis van kledij en uiterlijk. Dit is ook een vorm van discriminatie! Dergelijke houding is een voedingsbodem voor het Vlaams Blok.

De gustibus et coloribus non disputatur!