Superboetes

Snel rijden is vorm van zelfbevrediging.

Jhonny Buvens-Mees - Hasselt

Hoe durven deze drie politiekers zulke nonsens de wereld in te jagen, terwijl er dagelijks jonge mensen en natuurlijk ook ouderen sterven op de baan wegens roekeloos rijgedrag van anderen. Dagelijks staan de kranten vol met overlijdens van autobestuurders die de controle over het stuur verliezen en zo andere weggebruikers mee de dood in jagen. Net deze politiekers zouden het voorbeeld moeten geven maar hebben deze mensen wel verstand. Zijn zij niet toevallig wegens een "goede stem" of een beetje kunnen vechten BV geworden.

Een goede tip aan de regering, neem het in overtreding zijnde voertuig in beslag, laat hen binnen de twee weken verbeurt verklaren door een politierechter en geef de zwaarste en beste voertuigen aan politie eenheden. De rest kan de schrootpers in niet verkopen anders kopen de overtreders hun wagens terug aan prijzen lager dat, de boete, het voertuig is in overtreding.

Niet de bestuurder, dus voertuig inbeslag nemen eender wie de eigenaar is.

Rij recidivismc, bestuurder is mededader of aanzetter tot misdrijf. (te hard rijden, vluchtmisdrijf, dronkenschap) wordt het rijbewijs onmiddellijk ingetrokken voor één jaar of levenslang.

Fatsoen1ijke bestuurders lopen geen enkel risico, potentiele moordenaars zullen tweemaal nadenken alvorens hun porsche, mercedes of andere dikke auto's in de gokschaal te zetten.