Tribute to Helmut Lotti

'Tribute to Helmut Lotti' (Lezersbrief HBvL 09/01/04). Ik was ook in het Sportpaleis, mijn vrouw en ik hebben ook € 55 betaald voor onze kaarten en ik vond dat ik geen € te veel heb betaald. Integendeel, als ik opnieuw dit optreden kan meemaken en men vraagt mij meer, dan betaal ik dat nog met veel plezier. Ik heb al veel concerten gezien, ik ga al 20 jaar naar concerten van o.a. Deep Purple, Led Zeppelin, Pink Floyd, Status Quo en ik heb van dit concert zeker niet minder genoten.

Alex Ketels - Heusden-Zolder

En wat betreft boerenberog: op andere concerten krijg je ook nummers te horen van ander albums en covers van andere artiesten. De vijf Franse nummers, gewoon klasse, op een zeer hoog niveau gebracht, door een zeer ondergewardeerd artiest, Freddy Birset . Ik vond Helmut gewoon klasse en een optreden dat af was.

Ik denk dat, als je als artiest meerdere malen een staande ovatie krijgt van op een paar uitzonderingen na de ganse zaal 12500 man en je ziet mensen wenen zowel mannen als vrouwen omdat het gewoon genieten was dan denk ik wel dat de slotconclusie kan zijn : het was gewoon genieten van de éérste tot de laatste seconde .

We moeten dringend ééns leren fier te zijn op wat we hebben en er ook respect leren voor op brengen , en zeker als het goed is .