Veerle (Veke) Jacobs: “Het onderste uit de kan halen”

Ze kreeg kippenvel en moest heel veel emoties van blijdschap en vreugde verwerken toen de magische woorden ‘Veerle Jacobs’ weerklonken… Ja, zij mag voortaan het kroontje dragen van Misses Globe Limburg 2010. ‘Op het moment zelf weet je niet wat er allemaal gebeurt… Ik heb het allemaal op mij laten afkomen en heb er zeer intens van genoten!

edgardbronckaers

Echt het is moeilijk om te beschrijven wat er allemaal door je heengaat!

De verkiezingsshow beleefde Veke als een schitterende gebeurtenis. Ook al was iedereen zenuwachtig, de combinaties van de verschillende dansjes vielen in de goede plooi. Voor Veerle was haar persoonlijke voorstelling en vragenronde zeer leuk en tof. Na de bekroning kwam een lawine op Veerle af van fotografen en persmensen, maar ook familie en vrienden waren er als de kippen bij om haar proficiat te wensen.

Na alle plichtplegingen werden Hilde, Heidi, Leila, Antonella, Erika, Ine en Veerle in een limousine gestopt en naar het Hassotel gevoerd voor een After-Party. In de vroege kwam Veerle thuis en pas na nog eens uitvoerig de avond te hebben besproken met haar familie, belandde Veke in haar bedje. Door de adrenaline en kick is het haar niet gelukt om in slaap te vallen!

Om 13h15 was Veerle weer present voor de camera van TVL voor een live-interview. De zeer drukke intense dag werd afgesloten in de Kinipolis te Hasselt. Na een korte voorstelling en foto’s mocht Veerle dan samen met de finalisten MBG 2010 genieten van de Men@Movies.

‘Mijn familie, schoonfamilie, sponsors, vrienden, vriendinnen, collega’s, buren zijn allemaal zeer positief over mijn deelname aan de MGL-verkiezing! Ze zijn enorm trots. En nogmaals een enorme DANK JE WEL aan allemaal voor de steun en hulp in de afgelopen periode!!!! Dat heeft mij heel erg goed gedaan!!!” beantwoordde Veerle de vraag ‘Wat waren de reacties op het thuisfront?’

De toekomst ziet er voor Veerle als volgt uit: “In de eerste plaats ga ik mij zeer goed inzetten als kersverse MISSES GLOBE LIMURG. Ik ga mijn uiterste best doen om een goede prestatie neer te zetten als vertegenwoordigster van de provincie Limburg! Ik ga zo vaak als ik kan aanwezig zijn op verschillende evenementen. Uiteraard blijf ik mij inzetten voor het goede doel! Ik zal nog acties ondernemen om het begrip autisme op een positieve manier in de kijker te zetten! Ook voor de nationale campagne ga ik het onderste uit de kan halen. Ik wil absoluut op nationaal vlak een uitstekende prestatie neerzetten!”.

Edgard Bronckaers


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio