You’ll never walk alone

Toen ik mijn wandeltocht in het centrum van Lummen begon, kon ik al meteen even halt houden bij de vijver. Door de vrieskou was deze helemaal bevroren, wat een uniek beeld opleverde. Op de bodem lag namelijk een vaas en dat zorgde voor een prachtige tekening op (in?

kathyschepersxios

) het ijs.

Ik beklom de berg in de Groenstraat waar ik halt hield bij de Finse piste. Hier zie je op ieder moment van de dag wel mensen lopen. Aangezien ik zelf sportief ben, kom ik mij hier elke zomer voorbereiden op het nieuwe volleybalseizoen.

Tijdens een wandeling kom je prachtige beelden tegen. Ook al is het nog koud, de lente nadert en overal zie je hoe de plantjes stilaan uitkomen en er terug bloesems aan de takken van de bomen verschijnen. Toen ik bovenaan de berg stond in de Sint-Ferdinandstraat, zag en genoot ik van het schitterende landschap.

In de Vallei van de Zwarte Beek waar ik wandelaars zag genieten van de natuur, hield ik ook even halt. Het was dan ook een mooie dag en overal weerklonk het gezang van de vele vogels die hun wintervakantie bij ons hebben doorgebracht. We kwamen uiteindelijk uit bij een kleine taverne, De Theepot, waar we even konden uitblazen van onze wandeling om nadien de terugtocht aan te vatten.

Kathy Schepers


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio