Van Lilli Grace gaan we nog vaak horen

Print
Van Lilli Grace gaan we nog vaak horen

Van Lilli Grace gaan we nog vaak horen

Ham -

Je hebt er vast en zeker al eens over gehoord, de zusjes Nelle & Dienne Bogaerts uit Ham. Neen? Dan moet je zeker eens naar een van hun optredens, want ze zijn een ware streling voor het oor! De meisjes hebben al heel wat optredens achter de rug, maar denken nog lang niet aan stoppen.

Zo deden ze onlangs mee aan Humo’s Rock Rally. En deze maand nog staan ze voor een optreden in de muziekodroom.

Toen Lilli Grace in maart van vorig jaar een tweede plaats behaalde in de voorrondes van de Kunstbende en dus net naast een plaats in de finale grepen, was het startsein gegeven. Ze speelden een maand later op Muziek(s)zien in ‘t Stipke, het jeugdhuis van Ham. Door de goeie reacties en de reclame die het jeugdhuis maakte, kwamen er steeds meer optredens in hun agenda.

Hun optreden op AFF (Absolutely Free Festival) in Genk werd het eerste op een festival, waarna ze ook een krantenartikel kregen. De zussen deden ook mee met Limbomania, waar ze dankzij het wegvallen van een andere groep toch op het podium konden staan. Jammer genoeg vielen ze buiten een top 3. In oktober kwamen ze op TVL: als band van de maand mochten ze heel kijkend Limburg het beste van Lilli Grace laten horen. Een maand eerder gaven ze een optreden in een pendelbus in Hasselt.

Ook binnen de gemeente zelf wordt Lilli Grace erg geapprecieerd, zo kregen Nelle en Dienne onlangs nog de Cultuurprijs van Ham. Het plezantste optreden vonden ze allebei hun optreden op het Moulin Rouge Festival, dat elk jaar in Tessenderlo plaatsvindt. “Het was er zo plezant omdat er zoveel sfeer was, iedereen deed mee en vooral omdat er heel wat bekend volk naar ons optreden kwam kijken.”

Lilli Grace, een naam die we dus nog vaak zullen horen!

Steffi Linden


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio