De Sneeuwman II - muzikale kerstvertellingen op 26 december 2009

jorisw

Op zaterdag 26 december 2009 organiseert Musicband Odyssey haar tweede familievoorstelling ‘De sneeuwman II - muzikale kerstvertellingen’. Marianne Devriese van Ketnet zal samen met het orkest een boeiende voorstelling brengen voor het hele gezin. Zonder al te veel details te onthullen kunnen we al vertellen dat de toeschouwer - zowel groot als klein, met de nadruk op klein - van een totaalspektakel zal kunnen genieten waarin zowel muziek, beeld en verhaal naar voor komen.

Doelgroep zijn kinderen uit de lagere school en de laatste jaren van de kleuterschool die op deze manier, op een speelse en mooi omkaderde wijze, kennis kunnen maken met een groot orkest en zijn mogelijkheden.

Odyssey breit met andere woorden een complete show rond spannende (kinder)verhalen, ondersteund door muziek, woord en beeld. De aanwezigheid van een bekend TV-gezicht verhoogt de spektakelwaarde aanzienlijk en zorgt ervoor dat dit, zowel voor de toeschouwers en sympathisanten als voor het orkest, een unieke ervaring wordt.

Kaarten voor namiddag- (15u) of avond- (19u) voorstelling op zaterdag 26/12/2009 in CC het Loo Tessenderlo via winterkrant@telenet.be - 0493/21.05.84.

Joris W


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio