Spetterend verjaardagsfeest “De Madam” en “Het Lach” – fotoalbum

De grote zaal van het Cultuurcentrum was op zaterdag, 12/12 de place to be voor holebi-minnend Limburg. Beide Hasseltse vzw’s De Madam en Het Lach vierden en met een groots spektakel hun respectievelijke 30- en 20-jarig jubileum.

Chretien Paesen

Met ruim 500 zorgden zij ervoor dat ‘het kot’ in het CCHa te klein was.

Burgemeester Claes, vergezeld door schepen Del Ré en Beenders, namen ruim de tijd om mee te vieren. Die weten hoe het werkt, zoveel is duidelijk. Ze swingden samen met de feestvierders tot laat in de nacht. De avond werd dan ook ingezet met levend vuurwerk van Les Truttes. Stilstaan is er vanaf dan niet meer bij.

Les Truttes plaatste de mystieke Miss Booby Lejeune in het centerveld. De imposante verschijning zingt als een engel en dat dwingt, samen met enkele andere aangeboren eigenschappen, respect af. De groep heeft een boon voor choreografie en timing. Les Truttes hoort daarbij tot het betere genre coverbands, zeker weten. In die mate zelfs dat enkele covers het origineel overschaduwen. Zij steken de brand in de mens en dat werkt aanstekelijk, vandaar het niet aflatende gekrijs en gefluit van de aanwezigen want je moet ventileren als je het wilt uithouden.

Wij slopen behoedzaam tussen de wild zwaaiende armen en draaiende heupen door om plaatjes te schieten. U vindt ze hier: http://www.hbvl.be/limburg/hasselt/bekijk-de-foto-s-van-het-grote-holebi-feest-in-hasselt.aspx

Chretien Paesen


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio