Kerstconcerten van jongerenkoor Lindelé

Ook dit jaar organiseert het jongerenkoor Lindelé kerstconcerten ten voordele van een goed doel. Dit jaar willen ze de enthousiaste vrijwilligers van Sint-Vincentius Kortessem een hart onder de riem steken. Op dit ogenblik verdeelt deze vereniging voedsel aan ongeveer 55 gezinnen (in totaal 130 personen).

cindyd

Elke maand ontvangt elk aangesloten gezin, dat via het OCMW bij hen terecht kan, een voedselpakket. Het gezin kan ook rekenen op andere hulp, zoals tweedehandskleding, meubelen, sinterklaaspakketjes voor de kinderen, tussenkomst in verwarmingskosten, en andere noodzakelijke kosten.

Kom mee genieten en kerstsfeer opsnuiven op zaterdag 12 december om 20u in de kerk van Vliermaal en op vrijdag 18 december om 20u in de kerk van Guigoven! Na het concert wordt U nog een gratis glaasje glühwein aangeboden. VVK (€ 6) via gsm0479 72 87 45. Kaarten aan de kassa kosten € 7.

Lindelé zingt onder leiding van dirigent Wim Simons en wordt op de piano begeleid door Willy Appermont. De presentatie van de concerten is in handen van Lieve Ketelslegers.

Cindy Demuynck


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio