Voetbalschool barst nu al uit zijn voegen

Vijf weken na de bekendmaking zijn er reeds méér dan 30 inschrijvingen binnengekomen voor de Voetbalschool die op 3 maart 2010 haar deuren opent op de terreinen van Verbroedering Maasmechelen. Vermits kwaliteit op de eerste plaats staat, wordt het aantal voetballers beperkt tot 12 per groep.

Luc Van den Heuvel

En omwille van het succes, is nu al beslist het aantal groepen uit te breiden van 2 naar 4, waardoor het maximaal aantal deelnemers nu 48 bedraagt.

De voetbalschool richt zich op spelers geboren in 1997  t/m 2003, en is geopend op woensdagnamiddag van 16u30 tot 17u45 en van 17u45 tot 19u. De opleiding zal 9 woensdagen duren (niet tijdens de Paasvakantie) en de kosten per deelnemer bedragen € 90 voor 9 sessies van 75 minuten. Hierin is inbegrepen : professionele training en begeleiding; training volgens de Coerver Coaching Methode; training in kleine groepen (max. 12 spelers); uiterst professioneel trainingsmateriaal; verzekering, een t-shirt van ‘De Voetbalschool’ en een flesje sportdrank na elke training.

Bijkomende informatie en inschrijvingen op www.devoetbalschool.nl/be/voetbalscholen/maasmechelen/ of mail naar Jeugdsecretaris.Verbroedering.Maasmechelen@Skynet.be

Luc Van den Heuvel


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio