Gastronomische “kroegentocht”

Kortessem staat bekend om zijn vele mogelijkheden tot dineren of het verorberen van heerlijk streekprodukten. Zo is er de mogelijkheid om in ‘t Raedhuys te genieten van een overheerlijk Haspengouws Streekgerecht. In Oud Corteshem kan je dan weer terecht voor een voortreffelijk aanbod aan vleesgerechten, een divers aanbod aan pasta’s of een lekker vers saladegerecht.

celeadonaatxios

Gelegen tegen Oud Corteshem biedt taverne BoesCafé je een eigen creatie aan: het BoesBier, een bier met hoge gisting dat zeker in de smaak zal vallen. Als we dan verder de Dorpsstraat doorwandelen, komen we op de hoek van het kruispunt Café Sportwereld tegen. Dit café staat bekend voor de wekelijkse suggesties aan een heel klein prijsje.

En tot slot hebben we dan nog het café “Bij Sloef” op de Hasseltsesteenweg, waar je iedere dag kan genieten van een fris pintje voor slechts €1,20 in de sfeer van een authentiek stamcafé.

De vele stijlvolle tavernes en cafés van Kortessem zijn evenveel toeristische trekpleisters. Overtuig jezelf en neem even deel aan deze “kroegentocht met klasse”…

Donaat Celea


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio