Wickmayer en Malisse, Paul Princen, 's Gravenvoere

dit is toch ONGELOOFLIJK, gewoon te gek voor woorden.

- - -

Wij hebben als sportland bijna niks meer waar wij nog iets voorstellen, waarmee men de mensen nog warm kunnen maken voor het EENHEIDSGEVOEL ALS LAND, neen dit nemen ze ons ook nog eens af.

Waar zijn wij nog als voetballand? als atletiek, judo, basket, zelfs in het wielrennen zijn wij aan het tanen, nog wel in het veldrijden en motorcross maar dan nog....

Neen opkomend talent wordt blijkbaar in de kiem gesmoord door een paar lui in kostuum die niet eens weten wat topsport is!!!!!!

Dat men eens de parlementariërs in zowel in eigen land als in het Europees Parlement 1 jaar schorst als ze drie keer niet zijn komen opdagen in het Parlement!

Ik denk dat de meerderheid van onze bevolking het niet eens is met de genomen beslissing en ik zou zelf willen eisen dat deze mensen terugkomen op hun beslissing.

Leg dan een geldboete op of max. 1 maand niet meer spelen, maar toch niet 1 jaar voor iets wat niet is BEWEZEN!!!! en waarom niet eerst een waarschuwing?

Het is zoals Rudi Kuyl zegt: ik ben verlegen om nog Vlaming te zijn! En als je dan nog eens leest dat in Wallonië bijna niet wordt gecontroleerd, ja in wat voor een apenland leven wij!

Ofwel is het voor iedereen gelijk ofwel niet, zowel in het buitenland of eigenland, maar het moet ook wel bewezen zijn dat er doping is gebruikt en dat is in deze zaak zeker niet het geval.

Wij leven al in het meest administratieve land ter wereld. trouwens waar is de wet op de pravicy? Is het wel wettelijk om elke dag je verblijfplaats aan te geven? De gevangenen die vrij mogen rondlopen wegens gebrek aan opvang hebben nog meer vrijheid blijkbaar.